Phoenix Şimleu, învinsă pentru a patra oară în acest sezon de Dinamo

Dinamo Bucureşti – Phoenix Şimleu 3 – 1 (25 – 21, 25 – 17, 22 – 25, 25 – 21)

După două victorii în Cupa României şi una în campionat, Dinamo Bucureşti a reuşit sâmbătă dimineaţa să câştige şi al patrulea duel din acest sezon în faţa formaţiei Phoenix Şimleu Silvaniei. Partida de sâmbătă, prima din cadrul returului, s-a încheiat cu scorul de 3 – 1, după un meci controlat în cea mai mare parte de formaţia bucureşteană.
Dinamo a preluat conducerea încă din startul primului set, având 8 – 6 la primul time-out tehnic de odinnă. Avantajul gazdelor s-a majorat, astfel că jucătorii antrenorului Daniel Rădulescu au condus cu 16 – 10 la al doilea timp tehnic de odihnă. Pe fondul unei relaxări în jocul formaţiei din Capitală, Phoenix Şimleu a revenit spectaculos, egalând situaţia la 19. Finalul le-a aparţinut însă tot gazdelor, care s-au impus cu 25 – 21.
Oaspeţii au contat foarte puţin în al doilea parţial, reuşind să ajungă până la 17, după ce Dinamo a avut 8 – 2 şi 16 – 15 la cele două time-out-uri tehnice.
În ciuda faptului că Dinamo a început mai bine actul al treilea, conducând cu 8 – 5 şi 16 – 15 la cele două time-out-uri tehnice, voleibaliştii antrenaţi de Mircea Abraham au revenit, egalând situaţia la 17 şi impunându-se la final cu 25 – 23.
Phoenix Şimleu a dat semne de revenire şi în debutul setului patru, câştigând, surprinzător, primele patru puncte. Dinamo s-a trezit la timp şi a câştigat următoarele şapte puncte, ducând scorul la 7 – 4. Până la final, şimleuanii nu au mai avut puterea să revnină, gazdele au condus cu 16 – 13 la al doilea time-out tehnic, iar în final s-au impus cu 25 – 21.

Leave a Comment